• iPhone Servis

  Specijalizovani servis za sve Apple uređaje

  Nudimo vam kompletan servis za iPhone, iPad ili iPod kao i veliki izbor dodatne opreme i sve to po povoljnim cenama i garancijom na usluge.

 • iGO navigacija

  U ponudi takođe imamo iGO navigaciju sa mapama cele Evrope, uključujući i Srbiju. Za korišćenje navigacije nije potrebna internet konekcija, a poseduje i glasovno navođenje na željenom jeziku. Za instalaciju navigacije nije potrebno imati jailbreakovan uređaj!

 • Budite u toku

  Ne propustite najnovije vesti, budite uvek u toku, pratite dešavanja iz iSveta, gledajte zanimljive sličice, prodajte ili kupite iUređaj na našoj Facebook stranici!

  Facebook Instagram
 • BRZI SERVIS

  Većinu vaših problema rešavamo u toku dana. Takođe, nudimo mogućnost zakazivanja servisa kako bi Vaš telefon bio popravljen u najkraćem mogućem roku.

  GARANCIJA

  Na svaku urađenu popravku dajemo garanciju od 3 meseca, dok za određene delove nudimo i dužu garanciju. Svaka reklamacija biće završena brzo i efikasno.

  ISKUSTVO

  Mi smo jedini specijalizovani servis Apple proizvoda sa dugogodišnjim iskustvom u toj oblasti. O nama najviše govore zadovoljni klijenti. Dođite i proverite zašto kažu da smo najbolji.

  SERVIS APPLE UREĐAJA

  Svojim smo klijentima na raspolaganju za pružanje svih vrsta stručnih saveta i informacija vezanih uz njihove uređaje. Takođe, svojim klijentima pružamo uslugu hitnih intervencija u sklopu koje smo na raspolaganju svakim danom od 00-24h za neodložive slučajeve kvarova te potpuno besplatnu dijagnostiku kvara na uređaju s procenom troška popravke.

  PROČITAJ VIŠE

  iSERVICE BESPLATNE USLUGE

  TU SMO DA VAM POMOGNEMO

  Neke stvari kod nas možete uraditi potpuno besplatno. Svesni smo da Vam je ponekad potrebna naša stručna pomoć, zato smo tu za vas.

  SEČENJE KARTICE

  Nudimo vam besplatno sečenje / skraćivanje SIM kartica na mikro ili nano veličinu.

  SETUP - AKTIVACIJA

  Ako prilikom kupovine novog uređaja imate poteškoća prilikom aktivacije i podešavanja, dođite u naš servis i mi ćemo uraditi to umesto Vas.

  APPLE ID

  Nemate ili ne znate da napravite Apple ID za Vaš uređaj? Uvek nam se možete obratiti i dobiti nalog na korišcenje.

  DIJAGNOSTIKA

  Dijagnostika kvara na Vašem uređaju je apsolutno besplatna, što znači da ako nema popravke, nema ni naplate.

  POMOĆ PRI KUPOVINI

  Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom kupovine novog ili polovnog uređaja, možete doći kod nas da besplatno proverimo uređaj i damo stručno mišljenje.

  SAVETI

  Muči vas uređaj, imate pitanje, potreban vam je savet?

  Svojim smo klijentima na raspolaganju za pružanje svih vrsta stručnih saveta i informacija vezanih za njihove uređaje, kojima nastojimo dodatno edukovati i informisati korisnike o svim beneficijama i mogućnostima korišćenja uređaja, načinima uštede kapaciteta, promenama i trendovima u industriji, zaštiti, isplativosti i slično.

  KONTAKTIRAJTE NAS

  PARTNERI

  Želite da se i vaš baner nađe ovde? Imate ideju, predlog za saradnju?
  Posetite našu kontakt stranicu i napišite nam e-mail.